Toiminta-ajatus

Naisvoimassa on tarjolla tasokkaita liikuntapalveluja naisille viihtyisässä ympäristössä. Naisvoima on hyvän palvelun ja rennon ilmapiirin kuntoilupaikka vain naisille. Sali, jonne kaikki naiset ovat yhtä tervetulleita ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Kuntostudio Naisvoima on perustettu vuoden 2007 syksyllä, joten vuosi 2017 on juhlavuosi!

Tule tutustumaan uudistuneeseen Naisvoimaan! Valikoimastamme löydät nyt myös mm. smith-laitteen ja ristitaljan monipuoliseen treenaamiseen.

Naisvoiman laitetarjonta

Kuntostudio Naisvoima tarjoaa pace-harjoitteluun tarkoitetut laadukkaat kuntoilulaitteet, joilla treenaaminen on turvallista, mutta taatusti tehokasta. Lisänä salilla on kahdeksan perinteistä painopakkalaitetta, joilla on mahdollista harjoittaa koko kehoa monipuolisesti.

Kiertoharjoittelusarja

Sarjan harjoittelulaitteiden toiminta perustuu hydrauliseen, säädettävään vastukseen. Turvallisuutensa vuoksi laitteet sopivat monenlaiseen käyttöön. Laitteissa korostuvat helppokäyttöisyys, tehokkuus sekä harkitut liikeradat.

 

Painopakkalaitteet

Painopakkalaitteilla pystyt treenaamaan koko vartalon lihakset. Vatsa- ja selkälihasliikkeiden tekemistä varten löytyvät penkit sekä lisänä sarja käsipainoja ja tankosetti.

Yhteystiedot

Kuntostudio Naisvoima
Koulukatu 7
23500 Uusikaupunki
Puh. 8423 200
GSM. 0400 765 789
E-Mail: laura@naisvoima.com